Kenmerken van deze Whirlpool inbouwmicrogolfoven: kleur zwart. Uitzonderlijke binnenruimte. Combinatietechnologie die de kookflexibiliteit van traditionele ovens biedt. De exclusieve 6TH SENSE technologie stelt tijdens het koken automatisch de tijd, de temperatuur en het energieverbruik inJet Start Buitengewoon snel opwarmen.

De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.AssistedDisplay Het AssistedDisplay biedt duidelijke en handige instructies om te koken met de microgolfoven. Compleet met 18 touch sensoren, touch knoppen en instelbare lijsten stelt het AssistedDisplay de gebruiker in staat om uitstekende kookresultaten te behalen. Met stap-voor-stap begeleiding, informatie en alerts geniet u van de intuïtieve ervaring die de 6TH SENSE kookcombinaties u bieden.Capaciteit 40 liter Meer ruimte voor uw kookcreaties.

Deze Whirlpool microgolfoven heeft een capaciteit van 40 liter, u heeft altijd genoeg ruimte om nieuwe recepten te proberen.Turbo hete lucht Behoud de smaak.

De hete lucht wordt gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.Opwarmen Sneller opwarmen.

Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.Kinderslot Veiligheid voorop.

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.Warmhouden Perfect kookplezier.

De warmhoudfunctie in deze Whirlpool microgolfoven zorgt ervoor dat uw gerecht tot wel 4 uur warm blijft, terwijl het beschermd wordt tegen uitdroging. Geniet van uw maaltijd wanneer u wilt.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

W7 ME450 NB Whirlpool Print  PDF

  • €1.299,00
  • Excl. BTW: €1.073,55

Print  PDF

Tags: W7ME450NB, , Whirlpool, Oven, Inbouw-ovens, ovens