op voorraad

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

2 in 1 reinigingstablet 24 x 6 Jura Print  PDF

  • €189,00
  • Excl. BTW: €156,20

Beschrijving

66488 REINIGINGSTABS OVERD. 24 X 6 Effectieve reiniging, duurzame beschermingOm de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.Iedere volautomaat van JURA beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Dankzij de nieuwe 2 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet.Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.Fase I, de reiniging:

de speciale formule lost koffievet en koffiedeeltjes in de zetgroep en de ereidingszeef effectief op. Hierbij worden de componenten zowel van binnen als van buiten met heet water met een temperatuur van 80 °C grondig gespoeld.Fase II, de bescherming:

bijzondere actieve bestanddelen verzegelen de oppervlakken van de desbetreffende componenten en beschermen deze duurzaam tegen afzettingen van koffieresten en koffievetten.Het resultaat:

met één druk op de knop een hygiënisch schone volautomaat voor perfecte koffiekwaliteit en ultiem genot.FosfaatvrijEen uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele reinigingstabletten voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde beschermingsformule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw volautomaat, tegelijk met de bescherming van het milieu.


Print  PDF

Tags: 2 in 1 reinigingstablet 24 x 6, , Jura, Espressomachine accessoires,