geen voorraad
Algemeen
Type speaker Boekenplank
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D) 248 x 362 x 248 mm
Afwerking Zwart
Luidspreker
Tweeter 50,8
Woofer 203,2
Prestaties
Impedantie 8 Ohm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

301 series V Black-Bose Print  PDF

  • 399,95€
  • Excl. BTW: 330,54€

Beschrijving

Bose® 301® Direct/Reflecting®-boekenplankstereoluidsprekers verrijken uw muziek en films met een helder, ruimtelijk geluid. Deze veelzijdige boekenplankluidsprekers zijn klein genoeg om op een plank of in een televisiekastje te zetten, maar beschikken wel over geavanceerde Bose®-technologieën om een groot deel van de energie van een liveoptreden over te brengen.

Tijdens een liveoptreden bereikt muziek uw oren via een combinatie van rechtstreeks en gereflecteerd geluid. Deze combinatie zorgt ook voor de emotionele impact. De Direct/Reflecting®-luidsprekertechnologie bootst deze combinatie na om een ruimtelijk geluid te creëren dat te vergelijken is met de beleving in een concertzaal of theater.

In tegenstelling tot traditionele luidsprekers waarbij stereo-effecten gericht zijn op één optimale luisterpositie, bieden de Bose® 301®-stereoluidsprekers Stereo Everywhere®-luidsprekerprestaties. Dankzij de exclusieve technologieën in onze beste boekenplankluidsprekers kunnen u en uw gezinsleden vrijwel overal in de ruimte genieten van evenwichtig stereogeluid.

Print  PDF

Tags: 301 series V Black, , Bose, Luidspreker, Speakers, Boxen