geen voorraad
Algemeen
Type speaker Luidsprekerset
Fysieke eigenschappen
Afmetingen subwoofer (B x H x D) 207 x 415 x 643 mm
Afwerking Wit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Acoustimass 10 Series V White-Bose Print  PDF

  • 1.279,95€
  • Excl. BTW: 1.057,81€

Beschrijving

Ruimtelijk geluid uit vijf luidsprekers. Krachtig laag. Slank design. Het Acoustimass 10 Series V speaker system heeft alles in huis voor liefhebbers van home cinema met een voorliefde voor verschillende componenten. Het is ons beste Acoustimass system, met opnieuw ontworpen Direct/Reflecting Series II cube speakers die mooi bij je hdtv passen. Met het krachtige laag van de geavanceerde Acoustimass-module geniet je iedere dag meer van al je entertainment.

Direct/Reflecting speakers produceerden al krachtig geluid uit hun kleine formaat. En nu zijn ze zelfs nog beter en kleiner, met nauwkeurig afgestelde drivers in de luidspreker voor een indrukwekkende geluidservaring. Ze passen perfect bij je hdtv en zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de optionele beugels. Ze zijn makkelijk te bevestigen en zitten bijna vijf centimeter dichter op de muur dan het vorige model.

Een goed verhaal maakt een film goed. Maar goede geluidseffecten maken een film geweldig. Dat is het doel van de Acoustimass-module. De Bose-technologieën en twee krachtige naar beneden gerichte drivers geven precies de impact die jij wilt. Zuiver, diep geluid, zonder hoorbare vervorming. Zelfs op hoog volume. Je kunt de laageffecten naar wens aanpassen met de regelknoppen. En je kunt de module achter een bank of gordijn uit het zicht plaatsen.

Print  PDF

Tags: Acoustimass 10 Series V White, Acoustimass, Bose, Luidspreker, Speakers, Boxen